TEMA- Krop og Sjæl hænger sammen

Vi kender det allesammen godt, hvis kroppen ikke helt er i top, så er hovedet det heller ik og omvendt. Hos DINKONSULENT.NU arbejder vi med det hele menneske, da vi tror på at mennesker gør en forskel. Dertil ser vi det som værende af afgørende karakter for en virksomheds trivsel, at der er synergi mellem dette. Vi tror ikke på at du kan skabe gode resultater på den lange bane, hvis ikke dine medarbejdere har det godt i krop og sjæl.

Generelt set, er vi alle rigtig gode til at være opmærksomme på, at krop og sjæl hænger sammen når vi ikke er på job, endda også italesætte det. Vi lytter til vores krop når den siger fra, men på jobbet er det anderledes. Her er der mødepligt no matter what.
Hvorfor er det, at vi ikke kombinerer det, og give krop og sjæl fokus i alle dele af ens liv, på job, derhjemme og hvor man ellers befinder sig?
Grundlæggende handler det om at have det godt i alle aspekter af sit liv. På denne måde vil vi indlede vores næste tema her på bloggen, som i de kommende uger handler om Krop og Sjæl og deres sammenhængende kraft, samt hvorfor vi mener at det er vigtigt at have fokus på begge dele og hvordan vi selv sikrer fokus af dette, med mere.

Vi glæder os til at dele ud af vores viden og indsigter og ser frem til at du vil læse med.

Ha’ en dejlig dag.

Hilsen alle os fra DINKONSULENT.NU

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *