Mod nye horisonter……

At bryde fri af gamle vaner og mønstre er som at kaste sig ud i det ukendte og udforske nye horisonter. 
Det kræver mod, at udfordre den velkendte rutine og træde uden for komfortzonen.
Det interessante ved denne proces er, at det ikke kun handler om, at slippe af med gamle vaner, men også om, at åbne døren for selvopdagelse og personlig vækst. Din forudindtaget rolle i omgivelserne vil ændrer sig i takt med at du også forandre dig og kommer tættere mod selvet. 

Hvis du før var den der altid holdt samling på relationerne og pludselig har besluttet dig for, at det ikke er en del af den du er, og du vil ophøre med denne funktion, vil dine omgivelser bemærke dette. Måske vil der komme en stilhed fordi du altid var den den bragte folk sammen. 

Når vi erkender, at vores nuværende vaner ikke længere tjener os godt, skaber vi mulighed for
;at omdefinere vores identitet og livsstil. Det kræver en bevidst beslutning om, at frigøre sig fra det kendte, selvom det kan være skræmmende. Denne rejse er dog ikke lineær, og det er vigtigt at forstå, at tilbagefald kan forekomme. Det er her, vedholdenhed og tålmodighed bliver afgørende.

Et af Zenani´s hjertekort handler netop om dette og giver dig en øvelse i, at arbejde bevidst med dine vaner og mønstrer.

Vaner er en del af vores dybere programmering og styresystem sammen med overbevisninger.
Overbevisninger vi måske ikke selv har valgt med har fået overført og påført os fra vores opvækst.
Dvs. nogle af de holdninger vi har i dag, eller rolle i livet er ikke et selvvalg, men en del af vores opdragelse.

Støtte fra andre, der har rejst lignende veje, kan være uvurderlig. Deling af erfaringer og rådgivning skaber et fællesskab, der styrker og inspirerer. At bryde fri af gamle vaner handler ikke kun om at korrigere fejl, men også om at omfavne nye muligheder og udfordringer. Det er en rejse, der transformerer ikke kun vores adfærd, men også vores syn på os selv og verden omkring os.

I starten kan denne rejse være svær og vi har god erfaring med, at coache dig igennem forandringsprocessen.

En personlig anekdote:
Havde du spurgt vores stifter Pernille for 10 år siden, om hun så sig selv som en løber i bjergene var hendes svar tvivlsomt et ja, men ikke desto mindre er det hvad hun gør  i dag. Foto du ser er fra oktober 2023 i Pyrenæerne. Gennem træning både mentalt som fysisk og med støtte fra andre løbere er hun nu et sted hvor hun osgå kan løbe i bjerge. En overbevisning hun tidligere ikke tænkte mulig, da hun også har været udfordret af højdeskræk. 

Lad os sammen finde frem til hvilke vaner og mønstrer du ønsker, at afmontere og hvilke mål du ønsker.
For at skabe vej til noget nyt, skal der frigøres plads – Vi er klar til at hjælpe dig med at frigøre plads og opnå fornyet energi.

Kontakt os på tlf. 29 89 78 42, eller email info@dinkonsulent.nu 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *