Tak for 2023 – på gensyn i 2024

Årets sidste blog indlæg – en julehilsen og og med en sidste nyhed vi er så glade for, at kunne dele.
Nyheden om vores nyeste medarbejder og et værktøj, som vi kommer til, at anvende meget mere i 2024. Både som en mulighed for dig, at erhverve selv til eget brug, men også som en del af en workshop.

I November måned valgte vi, at få en praktikant, skønne Suezanna, som kommer fra en verden,
hvor hun har arbejdet både fysisk og psykisk med mennesker, omkring deres selvbillede.
En lighed, som vi i særdeleshed deler, er hvor mange indre ressourcer, der er i et enkelt menneske, 
det handler blot om, at få øje på det og bringe det i spil på en balanceret måde.
En lighed, der også er ført til videre samarbejde. 

Udover, at Suezanna er en rigtig skøn kvinde, er hun også super skarp med et kamera og
kan få personers menneskers selvbillede til, at forandre sig, også så det kan ses på et fotografi.
Hun udvikler mennesket via samtale og visuelt med kamera. Forandringen bliver belyst igennem billedet. Udover det har har hun skabt et værktøj, Zenani´s Hjertekort, som taler direkte ind i den måde vi i DINKONSULENT.NU arbejder med udvikling af menneskers selvbevidsthed. 

Synergi effekten er så stor at vi har valgt at adoptere både hende og hendes Hjertekort ind hos DINKONSULENT.NU. Vi ser hende som et rigtig godt match i vores virke og hendes kort taler ind i en fremtid, som vi vurderer, vil stille krav om tid til fordybelse og grænsesætning. 
Det er os en kæmpe glæde, at byde Suezanna velkommen i vores lille organisation. 

Hjertekort – vores nye værktøj mod en fremtid i balance. 
Hjertekortene repræsenterer mere end blot kort; de er hjælp til din indre rejse og selvopdagelse. Når du holder et hjertekort, holder du nøglen til at finde din indre vej og fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.

At have et hjertekort er som at bære et kompas for din sjæl. Det er en påmindelse om at lytte til dit indre kompas og følge den vej, der resonnerer dybest i dit hjerte. I en verden fyldt med kompleksitet og forandringer kan et hjertekort være netop det der skaber din guide til, at navigere gennem livets labyrinter.

Hjertekortene er også en stærk påmindelse om, at sætte dig selv i spil. Det handler om, at vælge med hjertet og handle i overensstemmelse med dine inderste værdier. Når du bruger dem som et redskab, giver det dig mulighed for, at reflektere over dine drømme, ønsker og mål og tage skridt i retning af din autentiske selv.

Autentisitet er noget vi spår kommer til at få meget mere fokus i året der kommer. Stå ved sig selv og den man er, uanfægtet de omgivelser man er i eller den rolle man på en eller anden måde har fået i livet. 

At anvende et hjertekort giver også mening i motivationens verden, især i forandringsprocesser.
Når du står over for udfordringer eller ønsker, at tage en ny retning i livet, er hjertekortet en konstant påmindelse om, hvad der virkelig motiverer dig. Det er et værktøj til, at styrke din indre motivation, fordi det forankrer dig i dine personlige værdier og formål.

I sidste ende handler det om, at du ejer din livsrejse og har dig selv med på vejen.
Kortene er ikke kun et materielt objekt, det er en symbolsk påmindelse om, at nøglen til ægte motivation og forandring findes inden i dig selv og at du har evnen til at finde vej til en mere meningsfuld og autentisk tilværelse, måtte du ønske det. 

Vi ønsker en glædelig jul.
Med glæde og taknemmelighed ønsker vi, at udtrykke vores taknemmelighed for det tillidsfulde samarbejde og den støtte, vi har modtaget fra jer derude, kunder som partnerskaber. 
Jeres engagement og loyalitet har været afgørende for vores virke,
og vi ser frem til, at fortsætte vores fælles rejse mod nye højder i 2024.

Må julen bringe jer øjeblikke af ro og glæde, og det kommende år være fyldt med velstand og spændende muligheder. Vi værdsætter de relationer, vi har opbygget, og ser frem til, at styrke dem yderligere i det kommende år.

Med det, vil vi gerne afslutningsvis, ønske dig og dine kære,
en rigtig Glædelig Jul og ikke mindst et Godt Nytår.

Må du komme godt og roligt ind i 2024 – vi tror på, at 2024 inviterer til ro og fordybelse.

❤️Back to beeing human❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *