Invester i din viden

Hos DINKONSULENT.NU brænder vi for at dele vores viden, og hjælpe andre med at blive endnu dygtigere til det de gør, i deres virke. Derfor tilbyder vi en række ydelser, som du, din virksomhed eller organisation kan gøre brug af. Vi tror på, at man lærer gennem hele livet, og derfor altid kan forbedre og dygtiggøre sig. Dette er alt sammen uafhængigt af, hvor du er i din karriere – om du er ny iværksætter, eller chef i en større virksomhed eller organisation.

Vi har længe tilbudt uddannelser indenfor RTE-Modellen, og 3R-modelle. Begge uddannelser hjælper dig til at vækste, som person og i din virksomhed. Som et nyt tiltag, lancerede DINKONSULENT.NU en helt ny online uddannelsesplatform, tilbage i efteråret 2020, Future Academy.

Future Academy er en uddannelsesplatform, med kurser, der kan hjælpe dig og din virksomhed eller organisation til at blive endnu dygtigere til det i gør. Future Academy har for mål, at lever god, kompetent undervisning, indenfor de felter hvor vi, hos DINKONSULENT.NU, også bistår som konsulenter. Derfor er visionen også, at platformen udvikler sig i takt med, at vi tilegner os endnu mere viden.

Lige nu tilbyder Future Academy to forskellige kurser. Ét om Domæne strategi, og ét om at ‘ringe sig til vækst’. Kurset ‘Ring dig til vækst’, har særligt fokus på, hvordan du via telefonen kan skabe vækst for din virksomhed. Fordi gode relationer, til gamle, nye og kommenede kunder, er en af nøglerne til at sikre sig vækst i virksomheden. Kurset tager dig igennem telefon kanvassets A-B-C.

Du kan læse mere om Future Academy her, hvor du også kan finde mere om ‘Ring dig til vækst’ kurset.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *