Noget helt ny fra os til jer!

Vi hos DINKONSULENT.NU har den seneste tid gået og arbejdet på et helt nyt tiltag. Vi tror på at foranding kan være rigtigt godt, og at nye tiltag kan give ny energi. Dertil tror vi på at man lærer gennem hele livet og at det er enormt vigtigt.

I dag er vi, som samfund, så priviligeret at vi kan finde og opsøge ny viden på mange forskellige måder. Hos DINKOSNULENT.NU er vi specielt glade for podcasts. Der er efter hånden en bred vifte af podcast, lidt til en værd smag. Både sjove, følsomme, uhyggelige og de lærerige. De kan tages med på farten, eller sættes på søndag morgen. Derfor har vi hos DINKOSNULENT.NU valgt at starte podcasten ‘DINKONSULENT PODCAST’.

Vi har glædet os enormt meget, til at introducere jer for den helt nye podcast, og vi håber I vil synes rigtigt godt om den. Podcasten er for os en mulighed for, at vidergive noget af den viden vi har og en dertil en mulighed for at give jer et bedre indblik i DINKONSULENT.NU som virksomhed.

Første sæson har præmiere om meget kort tid, så den er klar til jeres sommerferie. Vi skal tale om hvem DINKONSULENT.NU er, hvordan vi arbejder med vækst, iværksætteri, arbejdsglæde, og en hel masse andet.

Vi håber at I vil lytte med!

Følg os på Facebook og vær de første til at få besked når podcasten går i luften. I kan finde os på Facebook her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *