LITTERATUR ANBEFALINGER

Vi holder af at dygtiggøre os -Og vi gør det bl.a. via faglitteratur, konferencer, kurser, foredrag og selvfølgelig at lære fra os og bruge de værktøjer vi kender til i praksis, for at sikre at de virker på os selv og på andre. 

Lige nu læser vi en del omkring bæredygtighed og har bl.a indkøbt “Den Bæredygtige kalender”, som hver uge kommen med et tip til, hvordan du kan have fokus på at være bæredygtig i den udvalgte uge. En metode til, hvordan du kan nedbryde de store 17 verdensmål fra FN til små handlinger uge for uge. En i øvrigt fremragende metode på, hvordan du generelt kan arbejde med at ændre dine handlinger. Og  absolut blot for dette, er kalenderen til stor inspiration. 

Den er lavet af Lone Belling, som også har udgivet bogen “Bæredygtighed – fra moralsk pegefinger til etisk kompas”.

Find hendes bøger her:

https://muusmann-forlag.dk/baeredygtighed/