Sidste nyt før årsskiftet

1.december og for mange en tid, hvor det handler om at få afsluttet ordentligt før julen for alvor står for døren. 

Jeg vil benytte lejligheden til, at sige tak for året, der er gået til alle jer derude, men også give lidt indsigt i hvad vores blog handler om og hvad formålet er med den. Det kan siges meget kort – den handler om mennesker.


For os er mennesker omdrejningspunktet i alt hvad vi foretager os. Det er det enkelte menneske – teamet vi hjælper,
når vi er ude som konsulenter. Hvad enten vi er der som en forlænget arm, i form af direkte supplering i salgsafdelingen, eller vi er der som sparring til direktion.
Vi har fokus på de mennesker vi i samarbejde skal lykkedes med,  at gøre noget anderledes med, forandrer og udvikle.
Vejen dertil er kompleks, for mennesker er komplekse og når det omhandler forandring, handler det om at få alle med på rejsen, så skibet får de samlede ressourcer til at ændre kurs. Hvis kun halvdelen er med lykkedes man sjældent helt. Er alle med om bord vil du opleve den massive styrke et fælles skab kan give og udrette.
Vi skal møde mennesket dér hvor det står og skabe vejen sammen. Personligt tror jeg også at det er en af årsagerne til at et emne som Psykologisk Tryghed har fået så stor opmærksomhed som det har i de sidste par år. 
Hvis vi kun har fokus på bundlinje uden omsorg for de menensker der er med til at løfte, hopper kæden af og du kan pludselig miste nogle af dine medarbejdere, fordi de menneskelige værdier er forsvundet i tal.

Derfor når vi deler ud på vores blog, handler det for os om, at kunne inspirere til ovenstående, give dig indsigt i mennesker, dele ud af den inspiration vi selv anvender for at holde os opdateret, for at du kan holde dig opdateret. 
Vi tror på at mennesker gør en forskel, at de menneskelige værdier stadig gør en forskel også i den digitaliseret verden vi lever i. Vi inspireres bredt og deler ud bredt.

Vi deler også ud af de ting vi støtter op omkring, de sociale organisationer, de som gør en forskel for de mennesker der kæmper. Vi har siden vores start, haft  det som en virksomhedsværdi,  at bidrage til lighed imellem mennesker og være med til at løfte. Vi gør det med vores tid som frivillig og vi gør det økonomisk som fx. Fadder i Plan Børnefonden
til to skønne piger.  Du er som kunde hos os indirekte også med til at bidrage til, at vi 1)kan gøre dette og 2)fortsætte med dette. For det er vi dig taknemmelig. 

Jeg håber at vi med vores blog inspirerer dig. Jeg håber at du i december vil få tid til, at sætte farten lidt ned og se på de mennesker du har omkring dig. Dem som er med til at gøre at din verden er som den er. Et årsskifte har det med at ligge op til en ny start – man starter bedst noget nyt ved at have et godt overblik. Et godt overblik kommer bedst af at fjerne den støj, der har det med at tage vores opmærksomhed. Skal vi opnå et godt overblik til at træffe de rette beslutninger, skal farten sættes ned så vi kan se klart. Du ser ikke skarpt i højt tempo. Derfor er mit afsluttende tip for året der er tæt på sit udløb, sæt farten ned og skab overblik – se klart og skab nye veje.

Jeg ønsker dig og dine kære den bedste december og et godt og lykkebringende Nytår. 

De bedste hilsner fra

Pernille Casparsen CEO DINKONSULENT.NU 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *