Kaffe med mening – drik kaffe og skab udvikling i Kenya

NGUVU er ganske nyt bekendskab for os og det var under lidt tragiske omstændigheder, at vi kom til at kende til virksomheden. Sidste år stod de i en kapital udfordring hvorfor stifter Rune rakte ud til sit netværk heriblandt også dem han ikke kendte, heriblandt mig. Mig mødte han fordi jeg så hans opslag på Linkedin og slet ikke kunne lade være med at støtte. Både på grund af den akutte situation men endnu mere for den helt fantastiske sag hans virksomhed arbejder for og repræsentere. 

Kort om NGUVU:

Sammen styrker vi kvindelige kaffebønder i Kenya

NGUVU /in-goo-voo/ betyder styrke på Swahili.
Målet med NGUVU er nemlig at styrke kvindelige kaffebønder i Kenya ved at sikre dem ordentlig betaling for kaffebønnerne og hjælp til at forbedre kaffefarmene. På den måde kan du drikke lækker kaffe og være med til at gøre en forskel for kvinderne og deres børn.

Nu deler vi deres historie og forretningsmodel med jer, for I skal da også købe kaffe eller måske en gavekurv igennem dem.

Du kan læse meget mere om dem HER

Dette er ikke en reklame, vi bliver ikke sponsoret eller noget. Den er skrevet af egen fri vilje, blot fordi vi finder deres forretningskoncept fantastisk og gerne vil dele det med jer derude

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *