Vi skal lære at handle ud fra det vi mærker

Der er så mange programmer og systemer vi mennesker underligges og selv vælger at være underlagt - men er det egentligt noget vi mennesker har det godt med? Det forsøger vi at dykke ned i i denne artikel. Desuden kommer vi med vores bud på hvordan vi kan hjælpe DIG med at lære at mærke hvad der virkelig virker godt på dig. Dette er gjort med afsæt i den erfaring vi bl.a.har oparbejdet i vores rolle som konsulenter med optimering og vækst. Dele af opgaven har bistået i, at hjælpe det enkelte menneske som individ, for bedre at kunne varetage sin egen (nye)rolle i arbejdslivet og privat.

Når vi i denne artikel refererer til systemer eller programmer, handler det om at vi gennem de sidste mange år har levet i en tid, der har været særligt præget af programtyper.
Kostprogrammer, træningsprogrammer, ledelsesprogrammer, udviklingsprogrammer og mange flere kan her nævnes. Programmer, der er sat i verden til at gøre verden til et bedre sted at være i for det enkelte menneske, ved at blive en “bedre” eller anden udgave af sig selv. Men er disse programmer vejen dertil, eller har vi allerede nøglen i vores egen krop og sind?
Et udemærket programmeret grundsystem, hvis vi tør stole på det.

Vi har været ansat i forskellige projekter hvor vores primære opgave har været at hjælpe virksomheder med at vækste. Vi har bistået isoleret som sparring og coach, men også hvor vi selv udgør en del af holdet som er med til at udføre salg på vegne af virksomhederne, samtidig med at vi sparrer med ledelsen og de ansatte. Vi har arbejdet med deres mindset og personlig adfærd, som det kræver, når man ønsker vækst. For at du kan optimere skal du nemlig fjerne noget andet fremfor at lægge til. Der sker dog ofte det modsatte og mere lægges til, hvilket skaber manglende overblik. Den enkelte bliver overbelastet og ude af stand til at mærke eller lytte til deres indre, som sikkert har givet signal om at det er for meget. Lige her er det ofte, at det hjælper når der er en anden der træder ind og fortæller at der er for meget. Går det rigtig skidt tit, er det lægen der skal fortælle os at vi er stresset. Snakker man med mennesker, der har været ramt af stress, har de faktisk mærket de små signaler i kroppen og deres tanker, længe før den slog sig rigtigt ned.

Det er meget sjældent at stress bare kommer ud af ingenting.
I vores ydelser fx når vi arbejder med kerneværdier, er det altid I vores fokus at arbejde med det indre ligesåvel som det der sker omkring os. Vi har brug for at vide hvor vi står særligt når der ønskes vækst. Siden 2009 har vi arbejdet med det vi kalder det indre kompas. Vi skaber rammer og betingelser der gør at du kan få kontakt til dit indre kompas og lære at navigere dig bedst i livet efter dette.
Det er IKKE usandt når vi siger at vi er vores egen lykkes smed. Det er som i flyet, du skal selv have luft før du kan give det videre til andre. Har du ikke overskud, har du ikke noget at give af.

HVOR TIT ER DU BEVIDST OM DETTE I DIT LIV HVIS DU SKULLE SVARE PÅ DETTE LIGE NU?

Balance er et nøgleord hvilket er det andet element vi har fokus på når vi er ude på en konsulent opgave, både hos gruppen som helhed og individet.
I hvilken balance er de mennesker vi skal samarbejde med i forhold til at skabe mere vækst. Hvis de har for mange opgaver, hvor meget tid vil de så have at give af i forhold til de opgaver der vil komme når virksomheden begynder at vækste og måske ikke i første omgang kan ansætte. Ofte kræver det ikke meget at få indblik i ens egen balance og vi kan se at allerede efter det første møde med os, vil den enkelte træde ud af rummet med en øget bevidsthed omkring at holde bedre fast i sig selv, fordi det gavne på den lange bane, ikke kun for individet men faktisk alle omkring og én selv.
Det at holde fast i sig selv fremfor alle de præfabrikeret programmer giver en lang større livs balance, velvære og bæredygtighed på egne ressourcer. Det betaler sig.
Når du presser dig selv igennem et system/program, hvad sker der egentlig med dig efterfølgende?
Det er meget forskelligt hvor meget du vinder i forhold til den indsats du har måtte kæmpe dig igennem – måske havde du opnået det sammen ved blot at have lyttet til din indre stemme.
Og det bringer os ind til det 3.element som vi slet ikke kan være foruden og vi nævner kort, analysefasen. Hvad siges der, hvad er NEED og hvad er NICE? Vækst er mange ting. For os kalder vi det også forandring med vækst til formål. At få et bedre humør er også vækst.
Så vækster du på humør og så er det det der er dit need og her vi tager vores udgangspunkt fra.
Hvis du til tider føler dig presset og kan have svært ved at overskue dagen og ønsker at få adgang til dit indre kompas for der at komme i kontakt med den sandhed der allerede er at finde inde i dig, så lad os hjælpe dig. Lad os sammen skabe plads til hvad der er den rigtige vej for dig i livet.
Vi skaber rammerne omkring dig så du får plads til at udfolde dit eget indre potentiale.

Vi guider dig og hjælper dig med at få et overblik som du efterfølgende kan implementere i dit liv og få frigivet ressourcer og opnå overskud.

Book os nu til en 30 minutters forsamtale og lad os finde ud af om vi skal arbejde videre sammen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *