Ledelsens Dag 2021

Ligesom mange andre, tror vi på at god ledelse er essentielt for en virksomhed. Lederne er med til at sætte tonen på en arbejdsplads, og derfor er de også med til at etablere et trygt arbejdsmiljø. En god arbejdsplads, med høj psykologisk trivsel og glade medarbejdere, er i høj grad skabt i samarbejdet mellem alle på arbejdspladsen. På trods af dette, er ledelsen dem der skal bygge fundamentet, og sikre at arbejdsmiljøet fortsat er godt.

Udover dette er ledelsen også i høj grad dem, der sikrer at alle medarbejdere arbejdet imod og for et fælles mål. Det er dem der etablerer en klarhed omkring netop dette, så virksomheden kan opnår vækst på den bedst mulige måde. En god ledelse og dygtige ledere, er altså vigtig for virksomheder, store som små. God ledelse kommer dog ikke uden arbejde, et ønske om at lære og blive dygtigere. Vi hos DINKONSULENT.NU mener, at vi som mennesker lærer gennem hele livet, uanset hvilken stilling vi er ansat i. Ligesom at vi også tror på, at vi i vores private liv, lærer og tilegner os nye evner, gennem hele livet.

“En god ledelse og dygtige ledere, er altså vigtig for virksomheder, store som små.”

Fordi vi brænder for at blive ved med at lære, så deltager vi i en del kurser, seminarer og lignende. Vi synes det er både sjove og spændende måder, at udfordre vores viden, og lære nyt. Ny viden som vi senere kan dykke yderlige ned i, og måske implementere i vores egent arbejde.

Netop i forhold til ledelse, skal vi d. 25 november deltage i Ledelsen Dag 2021. En digitalt åbent begivenhed, hvor der bliver sat ord på god ledelse. Til Ledelsens Dag vil en række danske topledere sætte deres ord på, hvad god ledelse er. Der skal blandt andet snakkes om bæredygtighed, diversitet og om at skabe følgeskab. Man vil blandt andre kunne høre, Lars Fruergaard Jørgensen, Kasper Hjulmand og Marianne Dahl.

Vi glæder os helt enormt meget, og tror at det bliver en spændende og lærerig dag. Hvis du synes det lyder interessant, så har du stadig mulighed for at deltage. Du kan finde mere information om begivenheden her, hvor du også kan tilmelde dig!

//
DINKONSULENT.NU

 

Har du læst vores seneste blogindlæg om bæredygtige menneskelige ressourcer? Fortvivl ej, du kan finde blogindlægget her!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *