“Fra Kamptræt til Kernetrivsel”

I mandags deltog Pernille, i kurset “Fra Kamptræt til Kernetrivsel” af Henrik Krogh. Kurset var skabt med henblik på, at introducere kursisterne for nye metoder til at forebygge og håndtere stress. Gennem forståelse for stresshåndtering, vil komme en øget arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladen. Udover at præsentere kursisterne for metoder, så blev der også introducerede flere konkrete værktøjer, som alle efter kurset kunne tage med og implementere.

“Henrik Krogh var en dygtig og autentisk fordragsholder. Man var ikke i tvivl om, at han har arbejdet indenfor sit felt i over 30 år”

Henrik Krogh er stressekspert og forfatter. Han har blandt andet skrevet bestselleren ‘Fra overlevelse til overskud’. Henrik har over 30 år erfaring med at hjælpe travle og stressede mennesker, hvilket var tydligt til kurset. Pernille beskriver Henrik, som en autentisk fordragsholder. Han havde klar indsigt i netop dette emne, og var enormt dygtig til at formidle sin viden videre.

“Vi bør lære hele livet igennem”

Pernille udtaler, at hun var enormt glad for at deltage i kurset. “Henrik […] kom med gode input fra det virkelige liv, som blev holdt op imod teori. På den måde fik jeg indsigt i både teori og praksis. Derudover, gik jeg derfra med en masse øvelser som jeg helt sikkert kommer til at arbejde videre med derhjemme”

Som vi ofte har nævnt, så tror vi på at mennesker bør lære gennem hele livet. Netop derfor synes vi det er både vigtigt, og enormt spændende, at deltage i denne type kurser!

//
DINKONSULENT.NU

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *