CFL’s Topledertræf

"Det er det hele menneske vi servicerer, både internt i form af vores kollegaer, medarbejdere, og eksternt i forhold til kunde" - DINKONSULENT.NU
"I Dansk Design Center tror vi på, at mennesket trives og arbejder bedst i en atmosfære af tillid og anerkendelse" - Dansk Design Center
Previous slide
Next slide

Bæredygtige menneskelige ressourcer i en digitaliseret verden.

I dag hører vi om bæredygtighed i mange sammenhæng. Dog er det sjældent omkring menneskets ressourcer. Dette vil vi komme omkring i vores næste blogindlæg.

Torsdag d.28/10 deltog vi i CFLs, Center For Ledelse, Topledertræf hvor dagens agenda var “The Future of Work and How to Lead It”. Det var meget interessant, også for os, nu hvor vores næste indlæg skal handle om de bæredygtige menneskelige ressourcer.

“Dertil uddyber hun, at vi nok bevæger os hen i mod en kultur, hvor det handler om de konsekvenser vores ledelse har.”

Første Keynote speaker var Liisa Välikangas fra DTU Management. Hun gav sit bud på, hvad man skal være opmærksom på, som leder i fremtiden, i forhold til sine medarbejdere. Der kom hun blandt andet godt omkring, hvor vi kommer fra. Her nævnte hun at vi kom fra en tid, hvor vi har ledet mennesker ud fra hvad der kommer ud af det, samt hvad vi for udført. Dertil uddyber hun, at vi nok bevæger os hen i mod en kultur, hvor det handler om de konsekvenser vores ledelse har. Altså konsekvenserne af vores ledelsesmæssige handlinger.

Vi kom derudover omkring, de nye realiteter for hvordan vi kommer til at arbejde. Vi vil komme til at møde robotter, kunstig intelligens, avatars i en cyber verden, virtual reality og meget mere. Utroligt spændende, især da vi som menneske skal kunne navigere i denne fremtid.

Efterfølgende gav Christian Bason, direktør i Dansk Design Center, sit bud på, hvordan man får menneskesynet og ledelsesmodellerne til at følge, med når strategi og organisationer gentænkes.

“Det handler ikke kun om balance mellem arbejde og privatliv, men hele balancen i mennesket.”

Dertil kom han omkring, hvordan tænker vi digitaletik ind i vores produkter og services, internt såvel som eksternt. Det er det hele menneske vi servicerer, både internt i form af vores kollegaer, medarbejdere, og eksternt i forhold til kunde. Det er ikke kun én kompentence, men hele personligheden.

Dansk Design Center er på en spændende rejse indenfor ledelse, hvor det er menneskesynet der er i fokus. På samme måde som Liisa Välikangas udtaler, at konsekvenserne af de ledelsesmæssige handlinger, vil få betydning for den fremtidige ledelse.

Hos os snakker vi om bæredygtige menneskelige ressourcer, og det er en metode til, at se på work-life-balance med nye øjne. Det handler ikke kun om balance mellem arbejde og privatliv, men hele balancen i mennesket.

Vi glæder os til at dykke nærmere ned i dette.

Har du fået læst de to første blogindlæg under vores nuværende tema “Motivation og Forandringer”?
Hvis ikke, så kan finde dem begge her, “Diversitet på arbejdspladsen” og “En Verden i Farver”

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *