Et Mini Blogindlæg

Vi læser meget i vores virksomhed og vores bøger køber vi mange forskellige steder. Vi køber blandt andet fagbøger på Saxo.com, Dansk Psykologisk Forlag, DJØF forlag, Birmar.dk m.flere.

Netop nu har vi færdiggjort bogen “Fra Overlevelse til Overskud” af Henrik Krogh. Den 1. november skal vi ydermere inspireres af live, når han gæster Center For Ledelse, med sit kursus fra “Kamptræt til Kernetrivsel”. Det glæder vi os meget til, og efter at have læst bogen “Fra Overlevelse til Overskud”, har vi en smule høre forventninger til kurset. I bogen får man blandt andet mange gode værktøjer til, hvordan man ikke brænder ud. Dertil får vi identificeret forskellene på de ressourcer, vi alle indeholder i en organisation med mere. Vi tror bestemt på, at det nok skal blive rigtig godt.

Vi vil være at finde til følgende events:

D.  1.11 “Fra Kamptræt til Kernetrivsel”

D. 18.11 “Sund Præstation” hvor Storm Stensgaard underviser.

D.2.11 – Skal vi ud og se på lokationer til steder hvor vi kan afholder workshops, foredrag, 1-1 med mere. Denne gang gæster vi Zoologisk Have, som vi stødte på da vi deltog på Møde og Eventmessen. Vi skal også besøge Jylland, og undersøge mulighederne der.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *