Motivation og forandringer

I mandags d.4.10 deltog jeg på en konference afholdt af InspireX “Motivation og forandringer”
Dagen var fyldt med relevante indslag om motivation, inspiration og forandringer, fra Rune Strøm, Birgit Aaby, Chris Macdonald, Anja Ringgren Lóven, Mads Christensen og Svend Brinkmann. Den var faciliteret af Morten Resen som på bedste vis fik introduceret den enkelte foredragsholder med en lille anekdote fra hans egen kendskab,  til den enkelte. 
 
Motivation og forandringer blev for mig en dag, der handlede om menneskelivets balance i en digital tid, hvor alt synes at gå og går virkelig stærkt samt kravet til balance. Vi skal turde stoppe op, sige fra,  stemple ud og ind efter vores bedste vel. Vi skal have det gennemsnitlig godt og trives i det, for vi har det faktisk rigtig godt. Vi behøver ikke stræbe nødvendigvis mod mere lykke, for lykken er nok allerede at spotte omkring os,  hvis blot vi stopper op og mærker efter. 
 
I nærmeste fremtid planlægger vi endnu et blog tema, denne gang vil det handle om bl.a.diversitet på arbejdspladsen, hvordan vi ser det som værende vigtigt for at være en god arbejdsplads og have et godt miljø samt det at anvende sin egen og hinandens energi / ressourcer bæredygtigt. Ordet bæredygtigt bliver godt brugt i alle sammenhængende – det er tidens trend,  men personligt synes jeg, at der her mangler fokus på det at være menneskelig bæredygtig og af den grund vil vi bringe det i spil fra forskellige vinkler i vores kommende blog opslag. 
 
Ha´ en rigtig skøn dag lige dér hvor du befinder dig og nyd den weekend der vil komme. 
Det fortjener du
 
Kh Pernille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *