I dag fylder vi 12 år!

I dag er det 12 år siden Pernille Casparsen stiftede DINKONSULENT.NU. Siden 2009 har Pernille været indehaver, og hun er det fortsat i dag. Pernille stiftede DINKONSULENT.NU fordi det føltes som et kald. Hun var midt i et karriere skift, og stod med en klar følelse af, at det var helt rigtigt at stifte virksomheden nu. I dag er vi slet ikke i tvivl om, at hun tog den rigtige beslutning! 

Der sker meget i en virksomhed i løbet af 12 år. Der er både med- og modgang. Perioder hvor det føles helt rigtigt, ligesom der er perioder hvor det er svært og uoverskueligt. Det har dog siden 2009 været klart, at mennesket altid er omdrejningspunktet. Hos DINKONSULENT.NU forsøger vi altid at se på hvilke ressourcer og hvilket fundament en virksomhed har. Det betyder ofte, at vi kigger på de mennesker,  der er i virksomheden, både ledere og medarbejdere. Den måde at arbejde på, at tage udgangspunkt i mennesker, har været med os siden dag ét og det er fortsat en af vores grundværdier.

Selvom vores egne grundværdier ikke har ændret sig meget i løbet af de sidste mange år, så har virksomheden vokset og udviklet sig en hel del omkring disse. Vi tror på at mennesker bør lære gennem hele livet. Derfor brænder vi selv for at opsøge og tilegne os ny viden. Dertil brænder vi også for, at dele ud af vores viden, og det der inspirerer os. Netop det har været et stort fokus det seneste år. Vores hjemmeside har fået en ‘totalrenovering’, og et helt nyt ‘look’. Det har vi blandt andet gjort, for at I lettere kan finde den viden I søger. Dertil er vi begyndt at dele mere af det vi syntes inspirerer os – både artikler, videoer og podcasts. Apropos podcast, var det også i år, at vi hoppede på netop den bølge.

Vi lancerede vores første podcast “DINKONSULENT PODCAST” i sommer, et projet som både har været sjovt og enormt lærerigt. Podcasten er lavet for at dele endnu mere med jer, men også for at give jer et andet indblik i DINKONSULENT.NU. Podcastens første sæson handler blandt andet om arbejdsglæde, iværksætteri og vækst. Du kan høre hele sæsonen på vores hjemmeside her, eller på Spotify her. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om os hvem vi er og vores histore kan du lytte til første episode af podcasten. Du kan finde den på Spotify her.

Vi har svært ved at forstå, at det er 12 år siden vi blev stiftet. Tiden er fløjet! 

En ting vi dog ikke glemmer er, hvor vigtige I alle er.
Uden jer, der gør brug af vores ydelser, ville vi ikke kunne være blevet 12 år. 
Så tusind mange tak for jer!

Tak fordi I følger med!

Bedste Hilsner 
fra teamet bag DINKONSULENT.NU ApS

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *