Det betaler sig, at investere i trivsel

Det kan ikke betale sig, ikke at investere i sine medarbejderes trivsel.

Hos DINKONSULENT.NU har vi fra vores grundlæggelse altid haft fokus på, at krop og sjæl hænger sammen, også i vores virke som konsulenter. Vi mener at vejen til succes blandt andet bor i de mennesker du har ombord, og hvis de trives, trives din virksomhed også. Vi anser coaching og supervision som helt almindelige discipliner, for at skabe vej til et godt arbejdsmiljø. Det at vi som virksomhed og individer dagligt sætter fokus på psykisk og fysisk velvære er med til at skabe et bedre miljø. Det er helt enkelt med til at skabe mere tryghed og derfor en mere tryg arbejdsplads.

“Vi mener at vejen til succes blandt andet bor i de mennesker du har ombord, og hvis de trives, trives din virksomhed også.”

Vi kan alle stå overfor udfordringer, som kan være svære at sætte ord på. Udfordringer i privatlivet, deadlines på jobbet, alle realistiske som urealistiske. Derfor er det, at have en åben tilgang til at tale med nogle udefra, eksempelvis en coach en rigtigt god idé. Det kan gøre at man naturligt vil vælge det til, og på den måde finde en vej til, hvordan man kan være i det, som lige nu er svært. Generelt er det, at have en åben tilgang til det der kommer ens vej en rigtigt god måde at tilgå livet, både privat og professionelt.

Som arbejdsplads kan man også vise at der er et ønske om høj trivsel, ved blandt andet at stille coaching og lignende til rådighed, for de ansatte i virksomheden. Det vil lægge et godt fundament til at skabe høj trivsel blandt alle medarbejdere. I begyndelse af år 2000 og frem, blev sundhedsforsikring hos medarbejderne populært.

Igen er dette en gode der gjorder noget godt, for at sikre at hvis der skete noget med ens medarbejdere, kunne de hurtigt komme til undersøgelse. Bagsiden kan hurtigt blive, at det kan sende et signal om, “ja så kan vi komme hurtigt retur til jobbet”, men generelt set tror vi på at alle, når ulykken rammer, gerne vil hurtigt tilbage til hverdagen. I sådanne tilfælde er det rart at være en af dem, med en sundhedsforsikring. 

Det korte er, at når man investere i sine medarbejderes trivsel, sikrer man også virksomheden.

Vi har gennem flere år anvendt denne praksis i egen virksomhed, og samarbejder i dag strategisk med DIT UNIVERS. Det gør vi, for at holde os opdateret på kroppens uanende muligheder for selvhealing, ud fra fysiske og psykiske hændelser. Vores krop kan rigtig meget, hvis den får plads, og vi lytter rigtigt til den. Vi anvender også internt den praksis og tilgang til at opnå human balance, og få skabt et rum hvor der er plads til både krop og sjæl.

“Det korte er, at når man investere i sine medarbejderes trivsel, sikrer man også virksomheden.”

Vi anvender det, som et element til at skabe ro, psykologisk tryghed og et øget velvære. Vi gør det både hos os selv, men også når vi er ude og bistå andre, for at give vores læring og indsigter videre.

Ønsker du at blive klogere på psykologisk tryghed, balance mellem krop og sjæl i et tempopræget arbejdsmiljø? Så kontakt os gerne og lad os ligge en plan for, hvordan vi kan bringe de menneskelige aspekter i fokus, fremme arbejdsglæde og vækst. Vi mener det er vejen til at opløse et dårligt arbejdsmiljø, og at du via ovenstående fokus kan mindske, samt forebygge, stress og sygdom.

I kan kontakte os her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *