Vores tur til Mols Bjerge

Vi tilbragte et dejligt døgn, fra fredag til lørdag, i skønne Mols Bjerge, og det har været både godt og lærerigt. Turen var planlagt med fokus på at gøre midtvejsstatus på året, og komme ned i gear, før sommerferien for alvor starter for os i DINKONSULENT.NU.

Det at komme ned i gear lykkedes. Vi indlogerede os på Karpenhøjs Hængekøje Camp i Basballe, hvor der var gjort klar til os. Over bålet var den lækre chili con carne allerede godt igang med at blive kogt ind.

Der blev taget godt i mod os af personalet, og de vartede os yderst godt op. Vi fik en øl fra et af de lokale bryggerier og sad ved bålet mens de sidste ting til buffeten blev gjort klar.  Herefter bestod menuen af en skøn chili con carne, med hjemmebagt surdejsbrød og grøn salat med naturens urter, alt nydt rundt om bålet.

Efter maden stod programmet på en kortere aftentur med tid til en kort reflektion. Kursus, podcast, udvidelse af konsulent forretning med mere, er alle ting der er eksekveret på i 2021 og stadig vil få fokus i det næste halvår.

Men der sættes også ord på bloggens kommende temaer, hvor bl.a. coaching, sparring, vejledning, mindfullness, walk&talk med mere, er temaer der er i spil. Emner som passer fint ind, når man er ude i den skønne natur som Mols Bjerge byder på.

Der blev også tænkt på kommende projekter, og rastløsheden kom da også på besøg for en kort stund. Men efter aftenens gåtur stod den på bål-hygge og restløsheden blev hurtigt erstattet af aftenbålets mindfullness og lyden af flagermusenes vinger, der baskede mens de indtog føde. Som forfatter Rikke Østergaard nok vil havde udtrykt det, vi surfede hen over det.

Senere var det tid til ro i hængekøjen og efter lidt tid med venden og drejen, kunne krop og sjæl slappe helt af, i alle naturens lyde. Vi vågnede igen lørdag morgen, til lyden af regn og morgengry kl 06.50.

Lørdagen havde kun en ting på programmet, bjergetapen i Mols Bjerge. 21 km i godt kuperet terræn. Den starter og slutter samme sted, og byder på mange historiske seværdigheder, udover den skønne naturpark. Der er alt for sjælen, og hvis du også har lidt tempo på, kan der blive sat mange ting i spil hos det enkelte individ. Netop det var vores formål.

Der sker noget med hjernen når du presser dig selv fysisk. Du kan måske pludselig mærke en primitiv side af dig selv, måske fordi vejret pludselig udfordrer dig, fordi du ikke har taget det rigtige tøj på eller helt simpelt, du havde en anden forventning til hvordan det skulle være, og nu var det pludseligt et helt andet vejrscenarie, der udspillede sig.

Du mærker dig selv nemmere, da du bare er dig. I den tid vi er i, den teknologiske voksende tid, hvor vi dagligt mødes med nye ideer, der tager vores opmærksomhed, og derfor nemt fjerner fokus fra os selv, der kan sådan en type tur give dig plads til at mærke dig, den plads du så inderligt har brug for, for rigtigt at kunne mærke dig.

Den plads valgte vi at give virksomheden, hvordan går det egentligt i forretningen?
En slags midtvejsstatus – og hold op det virker godt. Vi huskede os selv på hvor vigtigt dette er, og at det skal gøres oftere. Tiden går hurtigt og den ene opgave tager den anden, så dét at få tid til at komme op i det holistiske niveau, 
ofte mangler eller udsættes. Frikvarteret kommer hurtigt til at mangle. Hvornår er det lige man får tid til at tænke frit.
Også en vigtigt ting hvis du vil lade din kreativitet får frit spil og komme på tankernes legeplads. 

Vi besluttede på turen overfor os selv,  at det ikke skal være sådan, vi skal i hverdagen også have bedre tid til at stoppe op og reflektere. Vi fik besluttet nogle strategiske forandringer, der skal implementeres i virksomheden, samt hvordan. Så u
dover et rigtigt dejligt døgn i naturen, kom vi også tættere på at huske pausen, fri leg og virksomhedens kerne – og det er vi taknemmelige for.

Vi kan varmt anbefale dig at gøre det samme, på samme måde som vi anbefaler en fleksibel arbejdsplads, Walk and talks med mere. Den kreative proces skal der gives plads til.

Har du brug for inspiration, giv os en time eller to af din tid, og du er klar til at tage på ekspedition og opnå indsigt i hvor mange ressourcer du allerede har til rådighed, hvis blot du skaber plads til dem. For meget støj skaber kaos, oprydning skaber orden. Et døgn ude i naturen skaber overblik.

Tak fordi du læser med på vores blog og sociale platforme – vi håber at vi med vores skriv inspirerer dig i din hverdag.

Bedste hilsner
Pernille Casparsen
Stifter og Indehave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *