Det var første sæson af podcasten

Hos DINKONSULENT.NU har vi høje ambitioner om, at dygtig gøre og udvikle os som konsulenthus. Vi vil altid gerne kunne levere udfra vores absolut bedste evne. For at vi kan dette, bliver vi nød til at prøve en masse ting af – også selvom vi ikke ved, med ethundrede procents sikkerhed, hvordan udfaldet af vores nye initiativ vil være. Vi stiftede tilbage i efteråret 2020 FUTURE ACADEMY, en ny online uddannelsesplatform. Det gjorde vi i håbet om, at kunne dele ud af mere af vores viden, og gøre den mere tilgængelig for alle. I forlængelse af dette, begyndte vi at tale om at lave en podcast. Efter nogle måneder, med frem og tilbage i forhold til formatet, blev det til DINKONSULENT PODCAST, som havde præmiere, på første sæson, d. 5 juli i år.

Det giver altid lidt sommerfugle i maven, når man kaster sig ud i noget nyt, men denne gang var det især spændende, fordi det var på et medie vi ikke har arbejdet i før. Podcasting er næsten blevet vores tids svar på radio. Det er mere “on demand”, og passer på mange måder rigtigt godt til de liv, mange lever i dag. Vi skal helst kunne tage det med på farten, vælge hvornår vi har tid og lyst, hvilket også er grunden til, at mange af os hos DINKONSULENT.NU, privat er glade for at lytte til podcasts. Så vi ville også være med, og vi er så glade for at vi gjorde det.

DINKONSULENT PODCAST har været et sjovt og lærerigt projet, som har givet os en platform, hvor vi har kunnet dele ud af vores viden, helt kvit og frit for jer der lytter med. Det har derfor, givet os muligheden for at nå ud til endnu flere. Dertil er vi også stolte over, at kunne tilbyde så bred en vifte at ydelser hos DINKONSULENT.NU, hvor der nu også er en række helt gratis podcast episoder, som I forhåbentligt kan få en masse guldkorn ud af.

Det har kort sagt været en fornøjelse, og vi håber I vil lytte eller genlytte til første sæson af podcasten, som I både kan finde her på hjemmesiden, eller på Spotify her.

Til sidst skal der lyde et stort tak til Pernille Casparsen, CEO og stifter af DINKOSULENT.NU, for at være med gennem hele sæsonen. Derudover skal Mollie Næss-Schmidt have et stort tak, for at have produceret musikken til podcasten.

Kommunikation- og Mediekonsulent
Maja-Johanna S. Grundsted

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *