Inspirationstur

Vi er draget på inspirations tur i det jyske og besøger både Himmelbjerget og Mols Bjerge Nationalpark.
Formålet er at være ude i det fri og skabe tid til dybere reflektion. Vi går i ét med naturen på noget, der minder om en udvidet walk and talk, men som er endnu mere end dét, da det giver os en mulighed for at komme ind i os selv, mærket efter og reflekteret. 
Vi skal overnatte ude i det fri i soveposer og der laves mad over bål.
Både fredag og lørdag skal der vandres og debateres i det mere kuperet terræn som det bl.a. Mols Bjerge byder på. Formålet er at blive klogere på året der er gået og året der kommer. Som en kommende sommerferie fint kan skabe plads til.  Få lukket ned og lukket op. Noget skal helt afsluttes, noget skal fortsætte og nyt skal begynde…..

Nu hvor vi er ved nyt, har vi netop annonceret at vi lancerer vores helt egen Podcast ‘DINKONSULENT PODCAST’ – Her inviterer vi dig indenfor i vores verden, og inspirerer dig på alt fra hvem vi er, hvor vi kommer fra, iværksætteri, vækst, læring, og meget mere.

Vi håber at du er nysgerrig og har lyst til at lytte med!
Du kan allerede nu gå ind og følge podcasten på Spotify, så du ikke misser en episode. Du kan klikke her, eller søge DINKONSULENT PODCAST, så bør du kunne finde os dér. Den første episode har premiere den 5. juli.
Dér er den klar til, at du kan lytte med i din sommerferie.

DINKONSULENT.NU afholder sommerferie uge 27-28-29 og er retur igen i uge 30.

Vi ønsker dig og dine nære en rigtig glædelig sommer!

Bedste hilsner
Pernille Casparsen
Stifter og Indehave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *