BOGANBEFALING – 52 Glade Mandage

52 glade mandage

Bogen 52 Glade Mandage af Alexander Kjærluff, er til dig der søger inspiration til hvordan du kan skabe og motivere til arbejdsglæde.

Vi mener at alle bør gå glade på job hver dag, men blot fordi man siger det, er det ikke sikkert at det sker. Vi skal yde en indsats, ligesom med alt andet, for at få ting til at ske. Arbejdsglæde er lig med handling og adfær.

52 Glade Mandage er en inspirationskilde til dig der ønsker, at gøre noget for din og dine kollegaers arbejdslæde. Bogen består af 52 idéer til at skabe mere arbejdsglæde, hvilke giver dig inspiration til et nyt tiltag hver uge det næste år. Et nyt tiltag hver mandag, så arbejdsugen starter rigtigt godt. Alle de udvalgte idéer er sjove, enkle og ikke mindst hurtige. De er baseret på erfaring fra forskellige arbejdspladser, og de virker! De virker selvfølgelig kun, hvis du og dine kollegaer rent faktisk tager fat, og følger tiltagene. Hvis du blot læser om dem, og tænker “Det kunne være sjovt”, men ikke gør noget aktivt, så virker de altså ikke.

Du kan købe bogen her*

Held og lykke med at skabe mere arbejdsglæde – en mandag af gangen!

Pernille Casparsen
Stifter og Indehave

*DINKONSULENT.NU opnår ingen provision eller andet ved denne henvisning.*

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *