Glædelig Påske!

Nu er foråret endelig kommet. Solen skinner, naturen begynder at blomstre og fuglene kvidrer. I år falder forårets ankomst samtidig med påskedagene. Det betyder ofte tid med familien, hyggelige påskefrokoster, og når vejret er til det, en del tid udenfor. For mange er påskeferien også et oplagt tidspunkt at rejse, men rejser bliver der, ligesom sidste påske, ikke mange af. Selvom Corona sætter stopper for store påskefrokoster med hele familien, og rejser udenlands, håber vi, hos DINKONSULENT.NU, at påskedagene bliver hyggelige og en god pause fra hverdagen. Vejret i påskedagene ser ud til, at lægge op til at bruge en masse tid udenfor. Måske et par lange gåture i solen? Det skal vi i hvert fald.

Uanset hvordan du skal holde påskeferie, ønsker vi, hos DINKONSULENT.NU, dig en dejlig påske i det skønne forårsvejr.

Pernille Casparsen
Stifter og Indehave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *