Hvordan med det der “Walk and Talk”?

Hos DINKONSULENT.NU har vi i marts måned fokus på Walk and Talk. Foråret begynder så småt at blomstre, og derfor synes vi det var herligt at fokusere på, hvordan du kan kombinere arbejdsliv med udeliv. Vi mener at Walk and Talk er vejen dertil.

Hos os er vi begyndt, at afholde flere af vores møder som Walk and Talk. Møderne foregår telefonisk, men ved at vi aftaler, at vi begge tager overtøj på og går en tur. Det er ikke alle digitale møder der kræver at vi kan se hinanden, derfor ser vi ingen grund til at blive siddende indenfor. Det er derfor, i de typer af møder, en oplagt mulighed for at lave dem til telefoniske og udendørs Walk and Talk møder.

 “Når foråret så småt begynder at blomstre, er Walk and Talk møder det oplagte valg.”

Du tænker måske, hvor skal jeg gå hen? Hvad nu hvis jeg skal huske nogle særlige tal, noter eller noget helt tredje? Netop de bekymringer kan vi absolut forstå. For at give dig selv de absolut bedste forudsætninger for en god oplevelse af Walk and Talk møder, kræver det at du og din kollega er godt forberedt. Men med lidt forberedelse, mener vi at Walk and Talk er en rigtigt god, og anderledes, måde at afholde møder. De giver dig fornyet energi, og et sundt afbræk fra en måske ellers meget stillesiddende arbejdsdag.

Til spørgsmålet om hvor du skal gå hen, har vi to forskellige svar. Du kan enten vælge bare at gå rundt, og tage det som det kommer. Du kan også vælge at gå en forberedt rute, hvor du har fornemmelse for hvor lagt der er. Nogle gange går man også blot lidt i ring, fordi det handler ikke om hvor man går hen, men at man kommer ud, for bevæget kroppen og opfyldt energidepoterne.

Et Walk and Talk møde bør efterlade dig med fornyet energi. Et Walk and Talk møde er med til, at holde dit energiniveau i balance, fordi du blandt andet øger blodtilstrømningen til hjernen ved at være aktiv. Vores oplevelse er også, at du efterfølgende vil tænke mere klart og kreativt, hvilket også skyldes den højere gennemstrømning af blod, og dermed ilt, til hjernen.

Hvis I som virksomhed har besluttet jer for, at indføre Walk and Talk møder som en fast del af jeres møder, og arbejdspladsens kultur, kan i vælge at lægge nogle ruter op, for at give inspiration til medarbejderne. Dertil kan du selvfølgelig også selv vælge, at undersøge dit nærområde og gå nogle hyggelige ruter der.

Vi håber at vores tanker om Walk and Talk møder, giver jer lyst til at forsøge jer med dem også.

Go’ tur og godt møde!

Pernille Casparsen
Stifter og Indehave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *