Invester i livet

Invester i livet – lær at fokusere på det der er godt i livet, med udgangspunkt i dine kerneværdier. Hos DINKONSULENT.NU tror vi på at det er vigtigt at arbejde med udgangspunk og grundlag i sine egne kerneværdier. Det tror vi på, da vi mener at man, ved at kende sine kerneværdier, bedre kan navigere i livets mange valg, både professionelt og som privat person. Dine kerne- og grundværdier kan derfor fungerer som dit indre kompas gennem livet. Ved at forstå sine grundværdier, kan man skabe et stærkt fundament for videre udvikling og vækst, da kendskab til ens kerneværdier helt fundamentalt er med til at give retning og indsigt. Det er også derfor vi mener, at det er vigtigt at investere i, da det er en investering i livet.


“Bliv klogere på dig selv og egne kerneværdier. Anvend dem aktivt i din hverdag og skab mere overskud og tid”


Dertil kommer spørgsmålet om, hvordan man matcher sine værdier med sin hverdag, både professionelt og privat? Vi
tilbyder vi en 3 timers workshops om netop det. Hvis du er usikker på hvilke værdier der er dine grund- og kerneværdier, kan vi også hjælpe med at få dem bedre konkretiseret. Du kan læse mere om vores tilbud her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *