Litteratur Anbefaling

‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’ 

“Negative emotions are a necessary component of emotional health. To deny that negativity is to perpetuate problems rather than solve them”

Hos DINKONSULENT.NU har vi nettop læst ‘The Subtle Art of Not Giving a Fuck’ af Mark Manson. En Bog om vigtigheden i at udvælge hvilke ting, vi prioriterer at bruge vores tid og energi på. Mark Manson skriver om hvordan, det at give sin energi til noget, er en måde, bevist såvel som ubevist, at udvælge sine værdier. Dertil må vi ikke underkende vores negative følelser, da det er en måde at undervurdere betydningen af de problemer vi døjer med. Derfor, som han skriver i citatet ovenfor, er vores negative følelser, og derunder anerkendelsen af dem, en essentiel faktor for vores mentale sundhed. Hvor meget påskynder du ikke solskin efter regnvejr, varme efter kulde eller at modtaget kærlighed efter hjertesorg. Vi har brug for en balance i vores følelser, en balance mellem sort og hvidt. Netop det er ‘The Subtle Art of Not Giving a Fuck’ en god påmindelse om.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *