Godt Nytår – skyd 2021 i gang med vækst!

I begyndelsen af 2020 kunne få have forudset, hvilket år vi ville gå i møde, og det har været et år lige til historiebøgerne. Vores hverdage blev vendt på hovedet, og hele verden stod overfor en pandemi uden lige. Pandemien havde ikke blot indflydelse på vores hverdag, med isolation og hjemsendelse, men også på arbejdsmønstre, samfundsøkonomi og et allerede hårdtarbejdende sundhedsvæsen. Det har været et uforudsigeligt år, og det har medbragt sine udfordringer. Selvom det har været enormt præget af uforudsigelighed, mener jeg også det har medbragt os en masse lærerigt.

2020 var året, hvor vi blev tvunget til at lære at have en “dag til dag” mentalitet. Ingen vidste hvad i morgen ville byde på, så hvorfor lade bekymringerne fylde mere end nødvendigt. For selvom vi i realiteten aldrig ved hvad i morgen bringer med sig, så kan det være svært, ikke at leve som om vi gør. Udover “dag til dag” mentaliteten, blev mange af os også tvunget til at sætte tempoet ned. Nogle blev delvist eller helt hjemsendte, andre oplevede skift i arbejdsmængde- eller opgaver. Virksomheder, store som små har måtte tænke nyt – nogle har ligget på kanten til konkurs, andre har oplevet overraskende vækst. Fælles for os alle, blev verden omkring os mere stille. Den offentlige transport var ikke længere helt fyldt i myldretiden, vejene i byerne blev mere stille i mangel på bilister, og social- og kulturlivet blev sat på pause. 2020 har givet os tid til at være sammen med familien, på en anden måde en vi har oplevet før. Vi fik pludselig mere tid til refleksion og stillingtagen, for nogle, til lyden af en hel familie i huset. 2020 gav os også en ny forbindelse til omverdenen, den verden omkring os der ofte blot er menneskemylder og baggrundsstøj. Vi blev mindet om hvor meget fællesskabsfølelse kan lette, og at vi sammen kan klare meget mere. For selvom vi ikke længere var sammen i en fyldt metro, så blev samfundets fællesskabsfølelse stærkere end nogensinde før – 2020 blev til året hvor vi var “alene sammen”.

Nu er året ved at være omme, og det er tid til at reflektere over det år der gik, og det vi går i møde. Hvordan var dit 2020, og hvordan ønsker du at dit 2021 bliver? Vi hos DINKONSULENT.NU ønsker jer et skønt 2021, med en masse glæde og lærdom. Vi håber at I alle får et godt år, både privat og professionelt. DINKONSULENT.NU har allerede en masse planer for 2021, nogle som vi allerede så småt begyndte at introducere jer for, tilbage i november måned. I november lancerede vi et online kursus, “Ring dig til vækst – din guide til at sælge via telefonen”, og vi glæder os til at introducere jer for endnu flere i 2021. Så hvorfor ikke skyde 2021 i gang med at lære endnu mere om, hvordan du kan skabe vækst for dit team eller organisation? Du kan læse meget mere om vores kursus her.

Vi hos DINKOSNULENT.NU håber alle fik en fantastisk afslutning på et noget uforudsigeligt år, og ønsker jeg alle et rigtigt godt nytår!

Kh
Maja-Johanna
Kommunikation- og Mediekonsulent

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *