How To Fail – En podcast anbefaling

PODCAST: How To Fail With Elizabeth Day
LÆNGDE: ca. 1 time
FORMAT: Vært og Gæst – Samtalepodcast
EPISODER: 86 episoder – Fortsat
LYT HER: Spotify eller Apple Podcast

I livet fejrer vi næsten kun når vi oplever succes, vi hylder vores sejre og vi jubler over milepæle. Vi fejrer kun, vi får drømmejobbet, eller når vi lykkes med de mål vi har sat os, både professionelt og privat. Men hvad hvis vi vendte denne tankegang på hovedet, hvad hvis vi begyndte at fejre vores fejltagelser? Hvad hvis vi begyndte at juble over nederlag, og anerkende at modgang ikke er det modsatte af succes, med måske blot et skridt på vejen?

Elizabeth Day tager udgangspunkt i netop denne tanke i sin podcast How To Fail With Elizabeth Day. Elizabeth er journalist og forfatter, og stifter og vært af How to Fail. Gennem podcasten taler hun med forskellige personligheder om hvordan de, gennem deres liv, har fejlet eller oplevet nederlag. Hendes gæster svarer vidt og bredt på hvordan de har fejlet, og de anerkender både nederlag i deres privatliv såvel som i deres karrierer. Helt grundlæggende handler podcasten ikke om deres fejl, men om hvad de lærte af den modstand de mødte. Det smukke ved podcasten, og hele Elizabeths tilgang til fejltagelser er, at hun ikke har en fast ramme for hvad det vil sige at fejle. Derfor vil enormt mange lyttere kunne drage forskellige paralleller til deres egne liv – fordi det er menneskeligt at fejle.

Podcastens har én tydelig intention, vi skal huske at fejre og enerkende vores fejl og nederlag. Det er nemlig ofte her, vi vokser mest som individer, både i vores karrierer og vores private selv. Det er en enormt inspirerende podcast, med alle typer gæster, alt fra komikere og skuespillere, til forfattere og entreprenører – alle med hver deres historie. Jeg vil personligt anbefale denne podcast til stort set alle, og med ni sæsoner og 86 episoder, skulle der også være noget for en hver.

FUN FACT: Elizabth Day har faktisk haft besøg af vores første podcast anbefaling Deliciously Ella; The Podcast, hvor hun talte med Ella Mills stifter og podcast vært. Det er en smuk og sjov episode, som jeg varmt kan anbefale. Det er s7 “Bonus episode! How to Fail: Deliciously Ella.”

Kh
Maja-Johanna
Kommunikation- og Mediekonsulent

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *