Ring dig til vækst!

DINKONSULENT.NU har netop lagt sidste hånd på online kurset;
“Ring dig til vækst, din guide til at sælge via telefonen”

Lyder det interessant for dig – læs dagens blog indlæg!

6 mdr er der gået fra vi lagde første hånd på vores ide til et online kursus – til i dag at lancere det til jer derude. Vi er så stolte og spændte!

Der er lagt 20 års erfaring i kold kanvas og salg generelt, ind i kurset, for at give dig som ejer af dette, mest muligt indsigt omkring det, du skal huske, når du vil arbejde med salg i din forretning. Vi har hentet erfaring fra alle de workshops og projekter vi har været omkring, som alle har haft salget og øget vækst som fællesnævner. Vores ejer, Pernille, har udviklet en model, 3R-Modellen, for at gøre det nemt for dig at huske på , de steps du skal omkring, når du arbejder med salg. Flere af de tips, der gives kan også anvendes i salg, som ikke kun sker alene på telefonen. 

Du kan læse mere om 3R-Modellen her , hvor du også får adgang til at købe kurset direkte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *