Så blev vi 11 år!

I dag er det ikke 10, men hele 11 år siden DINKONSULENT.NU blev stiftet – sikke tiden flyver. Intentionen med virksomheden har ændret sig som følge af efterspørgsel og behov, hvilket har betydet at virksomheden blev delt op i to. Den ene del blev til Ana Doma, der i dag driver domæne enheden af den originale del af virksomheden. Den anden blev til DINKONSULENT.NU, konsulentvirksomheden der arbejder med salg, udvikling og vækst, netop som du kender den i dag.

Selvom DINKONSULENT.NU gennem de sidste 11 år har gennemgået en masse forandring og udvikling, har virksomhedens kærneværdier ikke ændret sig synderligt. Hos DINKONSULENT.NU er mennesket i fokus, vi tror på at mennesker kan og vil, og derfor bør være i fokus når vi laver vores arbejder. Derfor har det også, gennem de sidste 11 år, været vores fokus at arbejde med kærneværdierne hos vores kunder. Derudover, har det siden dag ét været vigtigt for os, at vi gennem vores ydelser, giver alle vores kunder værktøjer med videre. Det er vigtigt, at alle kunder kan mærke forandring når vi er hos dem, men også når vi vinker farvel. Vores ønske er altid at give vores kunder deres helt egen værktøjskasse, så de bedst kan nå deres mål.

DINKONSULENT.NU varetager i dag de samme opgaver, som da vi for 11 år siden startede. Vi ansættes ofte som partnere til direktionen eller bestyrelsen, idet opgaven ofte handler om at vækste på bundlinjen. Når DINKONSULENT.NU ansættes, er det ofte i roller som salgsdirektør, salgskonsulent, kampagneleder, strategisk konsulent, vækstkonsulent, forandringskonsulent mm.

Vi arbejder med en bred vifte af forskellige opgaver:
 • Vækststrategi
 • Salgsstrategi
 • Marketingstrategi
 • Social medie/ digital strategi
 • Relationsstrategi
 • Coaching af personale
 • Defination og iværksættelse af understøttende processer til strategier
 • Kold kanvas – nye og gamle kunder
 • Kampagner
 • Produktsparring
 • Markedssparring
 • Opbygning af CRM samt undervisning heraf
 • Events
 • Bestyrelsesopgaver

Efter 11 år, er vi stadig ligeså taknemmelige for vores kunder, som vi var efter blot det første år. DINKONSULENT.NU ville ikke være den virksomhed den er i dag, uden alle vores fantastiske kunder. Derfor skylder vi jer et kæmpe tak. Tak for jer, og jeres tillid og tiltro til os!

Fortsat rigtigt god dag, og tusind tak fordi du følger med!

Kærlige hilsner
Maja-Johanna
Kommunikation- og Mediekonsulent

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *