Skab ro og kreativitet med Mandala-bøger

Vi har testet hvordan Mandalaer og farvelægning kan skabe ro og plads til kreativitet i en travl hverdag på jobbet. En travl hverdag kan også være at spekulere på, om det hele nok skal gå.
Flyt fokus og forstyr dine tanker. 

Her er hvad vi konkluderede ved at bruge Mandala til at skabe ro og flytte fokus mm:

“Mandalaer skaber ro i sindet. Det danner en bobble rundt om dig, fordi du kun fokuserer på at farvelægge mandalaen og derfor skaber det ro omkring dig. Når jeg farvelægger en mandala, synes jeg det er meget rart enten at høre musik, podcast eller lydbog, for så kommer jeg virkelig ind i min egen verden. Ofte kan jeg sidde i flere timer uden at tjekke mobilen, computeren eller have nogen form for kontakt med omverdenen, fordi jeg koncentrerer mig på egne tanker, samt fokuserer på at farvelægge mandalen. Mandalaen er derfor også rigtig god til at skabe mindfulness og hjælpe på stress, netop fordi, som jeg også skrev før, at man kommer væk fra omverdenen og dermed falder helt ned på jorden. Den giver dig et pusterum.  Det behøver ikke være lang tid, at du skal sidde og farvelægge. Det kan eksempelvis være et kvarter – for lige at tage et pusterum, stoppe op og skabe plads og mærke dig selv og dine tanker, før du vender tilbage til arbejdet. Hvorfor er det vigtigt?

I vores verden, har hjernen brug for et break og hvis du vil skabe plads til lidt flere kreative tanker, kan det at flytte fokus fra a til b, gøre at du bliver endnu bedre til at tænke kreativt.

Vi har købt vores Mandaler på på Saxo,  men de bliver  forhandlet også mange andre steder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *