Skab ro og kreativitet med Mandala-bøger

Vi har testet hvordan Mandalaer og farvelægning, kan skabe ro og plads til kreativitet i en travl hverdag på jobbet. En travl hverdag kan også være at spekulere på om det hele nok skal gå.
Flyt fokus og forstyr dine tanker. 

Her er hvad vi konkluderede ved at bruge Mandala til at skabe ro – flytte fokus mm:

“Mandalaer skaber et ro i sindet. Det danner en bobble rundt om dig, fordi du kun fokuserer på at farvelægger mandalaen og derfor skaber det ro omkring dig. Når jeg farvelægger en mandala synes jeg det er meget rart enten at høre musik, podcast eller lydbog for så kommer jeg virkelig ind i min egen verden. Ofte kan jeg sidde i flere timer uden at tjekke mobilen/computer eller have nogen form for kontakt med omverdenen, fordi jeg koncentrere mig på egne tanker samt fokuserer på at farvelægge mandalen. Mandalaen er derfor også rigtig god til, at skabe mindfulness og hjælpe på stress netop fordi, som jeg også skrev før, at man kommer væk fra omverdenen og falder dermed helt ned på jorden. Den giver dig et pusterum.  Det behøver ikke være lang tid, at du skal sidde og farvelægge. Det kan fx. være et kvarter – for lige at tage et pusterum, stoppe op og skabe plads og mærke dig selv, dine tanker, før du vender tilbage til arbejdet. Hvorfor er det vigtigt?

I vores verden, fordi hjernen har brug for et break og hvis du vil skabe plads til lidt flere kreative tanker, kan det at flytte fokus fra a til b – gøre at du bliver endnu bedre til at tænke kreativt om A.

Vi har købt vores Mandaler på https://www.saxo.com , men du kan sikkert handle dem mange andre steder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *