Der er en historie i alting

Der er en historie i alt – det handler om at formidle den. Sådan er det også for de tre bøger på dette foto. Ud af alle publiceret bøger – er det netop de tre der blev valgt i en samlet bogpakke. Vi købte dem for at finde historierne, der sælger ideen om, at disse bøger er gode at have. Prøv at finde nogle af dine bøger frem, og kig tilbage på hvad det var der årsagen til at du købte dem.

Hermed en lille øvelser og forklaring på, hvorfor man fortæller, at salg handler om storytelling.

 – Hvad var det der solgte dig ideen om, at du netop skulle købe disse bøger?

 – Hvem / hvad fortæller historien, der vækker dit købsbehov?

 – Hvordan fortæller du dine historier?

Storytelling er den mest anvendte metode, når det handler om salg. Det handler om at vække følelser og visioner. Man skaber en forestilling og en fremtid, som er forandret i forhold til der hvor du kommer fra. Det siges at alle beslutninger træffes med højre hjernehalvdel, der hvor vores følelser sidder og ikke i venstre, den rationelle del. Den hjælper til men den træffer ikke beslutning. 

Prøv at se om du kan gå tilbage og identificere, de gange hvor du købte på fordi du fik en forestilling om, at noget blev forandret til det bedre. Hvis du spørg dig selv, og ærligt skal svare, hvor meget betød det i nuet, hvad det kostede, og om det var dine følelser og tanken om at noget blev bedre, der fik dig til at gå med det ene produkt frem for det andet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *