En boganbefaling til dig

Vi er hjemme mange af os i disse dage. En af de ting man fx. kan anvende sin tid på, kan bl.a være, at få læst nogle af de bøger man måske ikke lige tidligere følte man have tid til at læse. 

Denne boganbefaling kan måske ændrer lidt på det? 

Ihvertfald har den givet os et rigtig godt indblik i,  at forstå tid bedre. Som forfatterne selv skriver,  er bogen ikke lavet for at fylde mere ind i ens kalender, men derimod om at få det rigtige til at fylde, ved at tage bevidst stilling. Der er masser af tilbud derude, som kan friste os og nemt tage vores tid, hvis ikke vi forholder os aktivt til disse.

Spørg dig selv følgende:

  • Er det noget jeg skal?
  • Er det noget jeg vil opnå?
  • Er det noget jeg har lyst til?

Spildtid opstår og sker bl.a ved, at vi tror at andre forventer det af os, eller når vi forventer det af os selv, uden vi ved præcis hvorfor. 

Bogen kommer med en test, hvor du på hurtig vis, kan få et overblik over hvilken tidstype du er. For os var det en stor øjenåbner og netop derfor får den også den anbefaling med, at det er en bog,  du nemt kan vende tilbage til og reflektere over din egen måde at anvende din tid på. Hvad var det nu dine skyggesider var, når det omhandler om tid og dét,  at dele ud af den. 

Fakta er mennesker lever og dør  – tiden den bare går og går.

Vi anbefaler også denne bog til dig og jer derude, fordi vi tror på at den vil give et overblik over, hvordan du anvender din tid bedst muligt og hvordan du får mest ud af din tid. -Og måske er netop det, en meget relevant øvelse at udføre, også i den tid vi er i netop nu.

Rigtig god læselyst!