10 års fødselsdag – hvor blev tiden dog af!

I dag for ti år siden åbnede jeg DINKONSULENT.NU – intentionen var faktisk at jeg skulle arbejde med domænestrategi og håndtering af disse, men kva efterspørgsel fra min ansættelsestid, kom jeg hurtigt til at bistå som ekstern salgskonsulent, hvor mit arbejde primært bestod i at tage kontakt til eksisterende og nye potentielle kunder, sparring på salgsstrategi, processer og marketing. Hurtigt blev det naturligt at skille de to forretningsenheder fra hinanden, i to navne. DINKONSULENT.NU tog alt, der handlede om salg, udvikling og vækst og Ana Doma, driver i dag domæne enheden.

Ens for mine opgaver i DINKONSULENT.NU, har været og er, kravet om at vækste sin forretning og vigtigheden af, at der ved min indsats, hurtigt skal komme synlige resultater. Lidt som en slankekur, de første KG må gerne hurtigt rasle af , så man ved at den indsats man ligger for dagen giver bonus.

At investere i vækst, kan for nogen virke modsat, da man anvender dele af sit budget som jo reelt set, kan være en del af ens bundlinje overskud, men du skal se det lidt som en blomst. Når du køber en blomst/plante, står den flot de første par dage. Hvis du intet gør vil den langsomt visne og forsvinde, hvis du passer den, vil den blomstre sig større. Sådan er det også med vækst, både når du vil vækste dit personale til bedre perfomance, eller dit resultat. Du skal investere og du skal blive ved med at investere.

For mig står det meget stærkt at jeg tror på, at vækst findes i en kombination af, at både investere i dine menneskelige ressourcer, gøre dem gladere og dygtigere, samtiidig med at du fintuner dine forretningsprocesser, produkter mm. Formår du at gøre begge dele, opnår du størst succes med din vækst og det gode ved det er, at den er stabil. Det bliver til en kultur, en livstil for dig og virksomheden og I kan fastholde jeres vækst. Igen sammenlignet med en slankekur, når vanerne er ændret forblier vægttabet og du får en ny livsstil. Vækst er lig med forandring, det komer ikke af at gøre det du altid har gjort, men af at du gør noget nyt. Du skal være åben overfor forandring og turde gå med, selvom det føles angst provokerende.

I dag varetager DINKONSULENT.NU stadig de samme opgaver, som da vi begyndte, og ansættes primært som en tæt partner til direktionen og bestyrelse, da ansvaret ofte handler at vækste bundlinje. VI gør det i roller som, salgsdirektør, salgskonsulent, kampagneleder, strategisk konsulent, vækstkonsulent, forandringskonsulent mm.

Og opgaverne kan være mange, nedenstående viser et udsnit af disse:

 • Vækststrategi
 • Salgsstrategi
 • Marketingstrategi
 • Social medie/ digital strategi
 • Relationsstrategi
 • Coaching af personale
 • Defination og iværksættelse af understøttende processer til strategier
 • Kold kanvas – nye og gamle kunder
 • Kampagner
 • Produktsparring
 • Markedssparring
 • Opbygning af CRM samt undervisning heraf
 • Events
 • Bestyrelsesopgaver

Når det handler om vækst, er det mange dele af forrentingen som vi går igennem for at finde ud af om der er plads til at optimere og vækste de forskellige enheder. Kan vi gøre noget smartere og bedre som virker godt for alle. Det er altid vigtigt at alle er med i processen, ellers vil det blive, som at spille med et halvt hold, det holder kun kortvarigt. Alle stempler ind og vi bliver alle ansvarlig for at løfte i flok – TILLID bliver nøgleordet. Tillid til, at mine kollegaer er mine holdkammerater og ikke mine modstandere.

10 ÅR WOW – Jeg er ligeså glad ved det som da jeg startede. Jeg tager på arbejde hver dag med glæde og taknemmelighed. Glæde fordi jeg virkelig er glad for det jeg laver, taknemmelighed over mine kunder. Uden dem var jeg ikke her, så til dem, skal der lyde den største tak! Det er faktisk en af de ting jeg starter med at lære mine kunder. Påskønnelsen af kunder. man kan opg må aldrig tage kunder for givet. De skal plejes og passes på.

I dag er en stor dag for mig som indehaver af DINKONSULENT.NU og jeg tror ikke at det bliver i dag at jeg fejre dette, men det bliver snart, for man skal fejre sine successer og dette er en af dem som skal fejres.

Ha´ en rigtig god dag og tak fordi du læser med og følger med

Kærlige hilsner
Pernille