Copenhagen Cooking Festival – evaluering af et koncept

Vi deltog på Copenhagen Cooking Festival i fredags sidste uge og vores fokus var at studere, hvordan bl.a. virksomheden .506 arbejder med bæredygtihed i deres virksomhed som et fundamentalitet i deres forretningskoncept. SØRIS gæstede og kom med deres fortælling om økologi som koncept og en ung landmand fra Falster fortalte også, hvordan han dyrkede landbrug ud fra et særligt koncept om hvordan man bl.a. kan arbejde med jorden mm. Alt i alt 3 gode fortællinger om hvordan et koncept kan blive til et kodeks og en metode for man danner rygrad ud fra et koncept,  i en viksomhed. Faktisk en yderst svær øvelse at udføre i praksis, men på den anden side, måske også nem, for det handler om at enten er man for eller i mod konceptet og på denne vis bliver det nemt at vælge til og fra som allerede ansat eller ansøger.

Man sige at desto tydeligere virksomhederne er til at formidle deres koncept/kodeks/værdier i praksis, desto nemmere bør det være for dig,  at mærke om du er det rigtige sted eller ej. Det gode er,  at der er et sted for alle.

En ekstra bonus som .506 havde gjort ud af middagen i min optik, var at det var langborde vi spiste ved. Det gjorder at man fik mulighed for at netværke og drøfte den mad man fik serveret,  med sin sidemand.

Alt i alt en god event at suge læring til sig fra og afgjort noget vi vil prøve igen.

Hvis du er nysgerrig på festivalen så klik her:
https://www.copenhagencooking.com/program/