Copenhagen Cooking Festival

Ja hvorfor ikke også en festival for dette.

På fredag deltager vi i denne festival primært for at besøge laboratoriet .506 som vil komme med sit bud på en bæredygtig middag. Nok den første af sin slags i Danmark.

Men vi ligger også vejen forbi fødevarerbanken som sætter fokus på hvordan vi i alle steder i vores hverdag kan blive bedre til at undgå madspild.

Vores fokus er at lære af at have et koncept og følge det både i sin leverance, men også internt og på denne vis arbejde benhårdt med bæredygtighed. Noget som har vores alles fokus også i forhold til at gøre en virksomhed interessant over for eksempelvis en fremtidig jobkandidat. Gennem det sidste stykke tid er det blevet mere og mere tydeligt at virksomheder har fået fokus på dette. Det handler om at gøre verden til et sted, hvor vores kommende generationer, også kan leve i fremtiden.

Målet er meget konkret for os alle, og hvem vil ikke bidrage til dette. Ved at vi alle gør en indsats, giver vi verdenen bedre betingelser for, at forblive med at den kan opretholde plads til, at mennesker kan leve her.

Gennem tiden har DINKONSULENT.NU sponsoret flere NGO projekter, du kan se flere af disse her men for at lære hvordan man omfavner bæredygtighed og bliver bedre til dette, er det vigtigt, synes vi, at lære fra hvordan andre gør det og søge inspiration.

En af de ting vi er faldet for hos .506 er bl.a deres bæredygtigheds principper, og selvom vi ikke leverer mad, kan vi godt reflektere og oversætte disse til vores hverdag. Det har da også gjort at vi internt hos DINKONSULENT.Nu ApS tænker over vores egne principper, som måske aldrig har været så klart defineret.

Bl.a deres punkt 3,4 og 5, som du læse mere om ved at besøge nedenstående link, disse er meget nært vores måde, at se på hvordan forandring og salg sker til dagligt.

Vi glæder os til at se om vi kommer til at få nogle gode historier, som måske netop er dét, der gør forskellen på at den helt almindelige mad, bliver til noget helt helt særligt. STORYTELLING gør en forskel.

Salg er mange ting, det samme er koncepter, men en til er sikkert….. fredag er en uddannelsesdag på hvordan DINKONSULENT.NU kan blive bedre til at omfavne koncepter samt bæredygtighed internt og ekstern i vores virksomhed og virksomhedens leverancer.

Hvis du er nysgerrig på .506s bæredygtigheds principper, kan du se dem her: https://506.world/506-principles-in-favour-of-life

Hvis du er nysgerrig på festivalen så klik her:
https://www.copenhagencooking.com/program/